Modlitba v 16 hodin

  • od

Dostali jsme řetězovou zprávu, která vybízí k modlitbě za mír ve světě každý den v 16 hodin: „Během 2. světové války zorganizoval poradce ministerského předsedy Winstona Churchilla skupinu lidí, kteří každou noc v určitou dobu přestali se vším, co dělali, a společně se modlili za mír, bezpečí a ochranu lidí v Anglii. Dělali to každý den a bylo to, jako by se město zastavilo, tak velká byla síla modlitby. Výsledek byl tak ohromující, že bombardování bylo po krátké době zastaveno. Nyní opět organizujeme skupinu lidí různých národností, abychom se modlili jednu minutu za bezpečnost našich zemí, za ukončení problémů, které nás tíží, a za to, aby Bůh vedl rozhodnutí našich vlád. Budeme se setkávat v následující dobu: Česko 16h, Rakousko16h, Španělsko 16h, Portugalsko 15h, Kanárské ostrovy 15h, Kostarika 20h, Kolumbie 19h, Nikaragua 20h, Ekvádor 19h, Guatemala 20h, Mexiko 20h, Panama 19h, Honduras18h, El Salvador 20h, Venezuela 18h, Uruguay 17h, Paraguay 17h, Brazílie 18h, Argentina 17h, Chile 17h, Itálie 16h. Prosím, podpořte nás při této iniciativě. Každý den se ve stanovenou dobu na jednu minutu zastavíme, abychom se modlili za mír ve světě, za ukončení konfliktů a za obnovení klidu ve všech národech Země a za to, aby rodiny hleděly k Bohu, a za své bezpečí a svou spásu. Pokud pochopíme obrovskou sílu modlitby, budeme ohromeni. Předáte-li tuto prosbu svým kontaktům, můžeme s naší modlitbou učinit zázrak. Nastavte si vyzvánění na vašem mobilu každý den ve stanovený čas pro Vaši zemi a jednu minutu se modlete za mír.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *